[REQ_ERR: 401] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason.
Warning: Attempt to read property "body" on null in /home/admin/web/midtermumbrella.com/public_html/wp-content/plugins/keitaro/wpInegraClient/kclient.php on line 494

Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /home/admin/web/midtermumbrella.com/public_html/wp-content/plugins/keitaro/wpInegraClient/index.php on line 9
Plank Pélvico: Stai într-o poziție de flotare cu coatele și antebrațele pe podea, sprijinindu-te pe vârfurile degetelor. Menține corpul drept, activând mușchii pelvieni. – Midtermumbrella

Plank Pélvico: Stai într-o poziție de flotare cu coatele și antebrațele pe podea, sprijinindu-te pe vârfurile degetelor. Menține corpul drept, activând mușchii pelvieni.

Titatarea Prostatitei: Calea Spre Sănătate și Confortlu: Exerciții Pentru Tr

Prostatita este o afecțiune serioasă care afectează mulți bărbați din întreaga lume. În afară de terapia medicamentoasă, exercițiile fizice oferă o modalitate excelentă de a susține și îmbunătăți starea prostatei. În acest articol, vom discuta despre câteva exerciții eficiente care ajută în lupta împotriva prostatitei.

**1. Metoda Kegel: Dezvoltarea Tonusului Pelvian Mic
Metoda Kegel se concentrează pe întărirea mușchilor pelvieni mici, inclusiv cei care înconjoară glanda prostatică. Aceste exerciții ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și stimularea recuperării.

Cum se fac:

Identificați mușchii pe care îi utilizați pentru a opri jetul de urină. Aceștia sunt mușchii care trebuie antrenați.
Contracționați acești mușchi timp de 5-10 secunde, apoi relaxați-i.
Repetați exercițiul de 10-15 ori la rând.
**2. Răsuciri: Consolidarea Inimii Pelvisului
Acest exercițiu se concentrează pe mușchii abdominali și ai spatelui, ajutând la menținerea posturii corecte și la întărirea tonusului general al pelvisului mic.

Cum se fac:

Culcați-vă pe spate, cu picioarele îndoite și mâinile strânse la piept.
Ridicați capul și umerii, încercând să apropiați pieptul de genunchi.
Reveniți la poziția inițială. Repetați de 15-20 de ori.
**3. Yoga și Întindere: Armonie pentru Prostată
Participarea regulată la yoga contribuie la relaxarea mușchilor pelvieni mici și îmbunătățirea circulației sângelui în această zonă. Pozițiile diferite și exercițiile de întindere ajută la reducerea tensiunii și a disconfortului.

**4. Exerciții Aerobice: Menținem Starea Fizică Generală
Alergarea, înotul, mersul – exercițiile aerobice contribuie la întărirea generală a organismului. Îmbunătățirea circulației sângelui ajută la menținerea sănătății prostatei.

Notă: Este important să începeți orice activitate fizică cu încălzire și să discutați cu medicul dumneavoastră despre orice schimbare în regimul de activitate fizică.

În concluzie, rețineți că exercițiile fizice regulate, combinate cu o alimentație corectă și asistență medicală, pot îmbunătăți semnificativ starea dumneavoastră în cazul prostatitei. Cu toate acestea, se recomandă întotdeauna să discutați cu medicul dumneavoastră orice modificare în regimul de activitate fizică.